! Levenstijl in ontwikkeling !!

Geplaatst op: 20/01/22

Het is belangrijk dat jij jezelf altijd blijft ontwikkelingen want geloof mij maar je bent nooit volledig “af.” 🔨 Verbeter je vaardigheden, versterk jezelf fysiek en mentaal en verander je gewoontes. 🤞🏼

Dagelijks werk ik aan mijn passie om mensen te helpen door zoveel mogelijk uit hun lichaam te halen en hun de persoonlijke balans met het eten en de relatie hiermee te verbeteren. Daarnaast wil ik zelf ook stiekem wel heel graag de sterkste man van Nederland worden wat veel trainen inhoud. Ook wil ik mijn eet patroon hiervoor optimaal houden en leuke dingen met mijn vriendin kunnen blijven doen.

Er zullen altijd dagen zijn waar jij je minder productief en waardevoller voelt. Wanneer jij bijvoorbeeld op een tandje lager traint of dat je gaat eten wanneer jij je verveelt of moe bent. Het is belangrijk dat je na gaat waar deze momenten uit voortkomen zodat je bij volgende momenten het anders kan aanpakken. Zie het als persoonlijke groei!

Ben jij iemand die teveel hooi op de vork neemt door het volgen van een zwaar dieet wat daarnaast 6 dagen sporten in de week vereist? Of ervaar je juist veel stress en uit dit zich misschien wel in teveel eten? Zorg ervoor dat je constant blijft werken aan jezelf door te evalueren en jezelf te ontwikkelen naar een betere jij!

Deel dit blogartikel

Chat met Solide Kracht