Review van Gianluca Hop

"De samenwerking met John-Mark van Solide Kracht ervaar ik als zeer prettig. Duidelijke uitleg over training en voeding, voldoende contact en betrokkenheid. Ik zou Solide Kracht bij iedereen aanbevelen als je sportieve doelen voor ogen hebt en niet goed weet hoe je daar moet komen."


Voor het coaching-traject liep ik tegen een punt aan waarbij groei in termen van kracht steeds moeilijker werd. Ik had behoefte aan meer coaching om groei en progressie te blijven behalen, omdat ik dit met mijn eigen kennen en kunnen niet meer wist te realiseren.  Tijdens onze samenwerking heeft het consistente groei opgeleverd (en nog steeds) en heeft het mij daarnaast een goede sparringpartner gegeven waarbij ik terecht kan met zaken als voeding, supplementen, training, techniek, etc.

De samenwerking met John-Mark van Solide Kracht ervaar ik als zeer prettig. Duidelijke uitleg over training en voeding, voldoende contact en betrokkenheid. Het meest waardevolle van het coaching-traject is dat ik een sparringpartner heb met wie ik kan sparren over mijn wensen en doelen (in termen van prestatie), waarna ze vervolgens omgezet worden (door de coach) naar concrete stappen (in termen van voeding en training).

Ik zou Solide Kracht bij iedereen aanbevelen als je sportieve doelen voor ogen hebt en niet goed weet hoe je daar moet komen. Dan is dit de partij voor jou, want met deze coaching ga je bij je doelen uitkomen.

Gianluca Hop
Stressmanagement
Slaapkwaliteit- en kwantiteit
Voeding
Chat met Solide Kracht