Review van Liliana Santamaria

"Ik zou begeleiding bij Solide Kracht iedereen aanraden. John-Mark heeft veel kennis op het gebied van krachtsport en levensstijl. Hij weet zijn kennis op een motiverende wijze over te dragen en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt. Daarnaast is hij rustig en geduldig, maar ook streng wanneer dat nodig is."


Voordat John-Mark mijn coach werd was ik onzeker over mijn kunnen. Ook was ik me ervan bewust dat er nog veel te verbeteren viel op het gebied van zelfzorg (lees: voeding, slaap en ontspanning). Tijdens onze samenwerking ben ik enorm gegroeid  in zowel kracht als mindset. Ik wist niet dat ik zoveel potentie in me had en heb geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen.

Naast het coachen weet John-Mark de kennis goed over te brengen, waardoor de kwaliteit van elk contactmoment hoog is. John-Mark weet mij altijd op te beuren / te motiveren op momenten dat ik minder positief was en daardoor niet goed kon relativeren. Het is enorm waardevol als er iemand naast je staat die ook om jouw proces geeft, hierin meeleeft en meedenkt in oplossingen.

Ik zou begeleiding bij Solide Kracht iedereen aanraden. John-Mark heeft veel kennis op het gebied van krachtsport en levensstijl. Hij weet zijn kennis op een motiverende wijze over te dragen en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt. Daarnaast is hij rustig en geduldig, maar ook streng wanneer dat nodig is.

Liliana Santamaria
Stressmanagement
Slaapkwaliteit- en kwantiteit
Voeding
Chat met Solide Kracht